nl

Vacature secretarieel medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een secretarieel medewerker die ons team voor 2 à 3 dagen per week komt versterken. Als secretarieel medeweker ondersteun je de advocaten en juridisch medewerker bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van correspondentie, dossier- en agendabeheer en de telefoon. Verder assisteer je bij het opstellen van brieven, het vervaardigen van processtukken en heb je regelmatig (telefonisch) contact met (gerechtelijke) instanties en cliënten. Daarnaast is het secretariaat verantwoordelijk voor een deel van de administratie, waardoor de werkzaamheden divers en afwisselend zijn.

Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast en gemotiveerd is om ervaring op te doen bij een advocatenkantoor en leergierig, accuraat en initiatiefrijk is. Hierbij maakt het niet uit of je een (beginnend) bachelor student bent of juist al een master volgt.

Doordat VVH Advocaten een klein kantoor is zul je veel meekrijgen van de lopende zaken en hierdoor je juridische kennis verbreden. Wij richten ons voornamelijk op het vastgoedrecht, waarvan het ondernemingsrecht, contractenrecht, goederenrecht en procesrecht onderdeel is. Door onze ervaring en specialistische kennis kunnen wij cliënten zorgvuldig adviseren. VVH Advocaten is een kantoor met een informele werksfeer. VVH Advocaten is gevestigd op een fraaie locatie in Oud-Zuid te Amsterdam.

Sollicitaties kunnen, voorzien van curriculum vitae en een motivatiebrief per e-mail worden gericht aan mr. Jurgen Hagemans: info@vvhadvocaten.nl