nl
Mr. Koos van der Linden
Vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht

Koos van der Linden heeft zich gespecialiseerd in het vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht. Zijn cliënten zijn vastgoedondernemers, waar onder beleggers, aannemers en projectontwikkelaars.

Lees meer

kvdlinden@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Jurgen Hagemans
Vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht

Jurgen Hagemans begeleidt vastgoedtransacties en adviseert over huurrecht, proces- en beslagrecht, executierecht en contractenrecht. Het accent ligt daarbij op het adviseren van en procederen namens institutionele beleggers, projectontwikkelaars, aannemers en makelaars.

Lees meer

jhagemans@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Stanley Puijk
Vastgoedrecht

Stanley Puijk rondde in 2012 de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk af aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie lag het accent op het algemeen verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Sinds 2014 is Stanley werkzaam bij VVH advocaten. Hij richt zich naast het algemeen verbintenissenrecht voornamelijk, op de vastgoedpraktijk, met de nadruk op financieringen en zekerheden.

Lees meer

spuijk@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75

Mr. Norma Haneveld
Vastgoedrecht en huurrecht

Norma Haneveld rondde begin 2017 de master Civiel Recht af aan de Universiteit van Leiden. Na haar studie werkte Norma voor een landelijke opererende gerechtsdeurwaarder, waardoor zij veel ervaring heeft met het leggen van beslag en de incasso van openstaande facturen.

Norma is begin 2018 als juridisch medewerker bij VVH Advocaten begonnen en is sinds augustus 2019 werkzaam als advocaat bij VVH Advocaten. Zij richt zich volledig op de vastgoedpraktijk van VVH Advocaten, met de nadruk op het huurrecht. Norma verdiept zich graag in de achterliggende oorzaken van een geschil waardoor snel een oplossing tot stand kan worden gebracht.

Lees meer

nhaneveld@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Mirte Visser

Sinds 2017 is Mirte als office manager verbonden aan VVH Advocaten. Binnen VVH advocaten is Mirte verantwoordelijk voor zowel het secretariaat als de administratie. Onlangs is Mirte afgestudeerd aan Universiteit van Amsterdam. Zij heeft daarbij de master Strafrecht en de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk afgerond. Binnen haar civiele master heeft Mirte zich gespecialiseerd binnen het vastgoed recht

Heeft u vragen over uw factuur of anderszins secretariële vragen dan bel dan naar 020 235 85 75 en vraag naar Mirte Visser.

Lees meer

 

Mr. Kimberley van den Brink
Vastgoedrecht en verbintenissenrecht

Kimberley van den Brink studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht en rondde in 2019 de master Commerciële Rechtspraktijk af aan de Universiteit van Amsterdam. Naast een algemene en internationale privaatrechtelijke basis lag de nadruk tijdens haar studie met name op het ondernemingsrecht en nauw verwante vakgebieden zoals financieel recht, insolventierecht en corporate finance.

Sinds 2019 is Kimberley als juridisch medewerker werkzaam bij VVH Advocaten. Kimberley richt zich op alle onderdelen van de vastgoedpraktijk van VVH Advocaten.

Lees meer

kvdbrink@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​