nl
Mr. Koos van der Linden
Vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht

Koos van der Linden heeft zich gespecialiseerd in het vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht. Zijn cliënten zijn vastgoedondernemers, waar onder beleggers, aannemers en projectontwikkelaars.

Lees meer

kvdlinden@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Jurgen Hagemans
Vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht

Jurgen Hagemans begeleidt vastgoedtransacties en adviseert over huurrecht, proces- en beslagrecht, executierecht en contractenrecht. Het accent ligt daarbij op het adviseren van en procederen namens institutionele beleggers, projectontwikkelaars, aannemers en makelaars.

Lees meer

jhagemans@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Stanley Puijk
Vastgoedrecht

Stanley Puijk rondde in 2012 de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk af aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie lag het accent op het algemeen verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Sinds 2014 is Stanley werkzaam bij VVH advocaten. Hij richt zich naast het algemeen verbintenissenrecht voornamelijk, op de vastgoedpraktijk, met de nadruk op financieringen en zekerheden.

Lees meer

spuijk@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75

Mr. Norma Haneveld
Vastgoedrecht en huurrecht

Norma Haneveld rondde begin 2017 de master Civiel Recht af aan de Universiteit van Leiden. Na haar studie werkte Norma voor een landelijke opererende gerechtsdeurwaarder, waardoor zij veel ervaring heeft met het leggen van beslag en de incasso van openstaande facturen.

Norma is begin 2018 als juridisch medewerker bij VVH Advocaten begonnen en is sinds augustus 2019 werkzaam als advocaat bij VVH Advocaten. Zij richt zich volledig op de vastgoedpraktijk van VVH Advocaten, met de nadruk op het huurrecht. Norma verdiept zich graag in de achterliggende oorzaken van een geschil waardoor snel een oplossing tot stand kan worden gebracht.

Lees meer

nhaneveld@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Mirte Visser

Mirte Visser werkt sinds 2017 bij VVH Advocaten. Mirte heeft zich na haar beëdiging als advocaat gespecialiseerd in het vastgoedrecht, met een speciale focus op het huurrecht (zowel woon- als bedrijfsruimte). Mirte werkt voornamelijk voor particuliere beleggers met een omvangrijke vastgoedportefeuille. Mirte is vasthoudend en haar werkzaamheden kenmerken zich door een doel- en oplossingsgerichte aanpak.

Lees meer