nl
Mr. Jurgen Hagemans
Vastgoedrecht, verbintenissenrecht en procesrecht

Jurgen Hagemans begeleidt vastgoedtransacties en adviseert over huurrecht, proces- en beslagrecht, executierecht en contractenrecht. Het accent ligt daarbij op het adviseren van en procederen namens institutionele beleggers, projectontwikkelaars, aannemers en makelaars.

Lees meer

jhagemans@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​

Mr. Stanley Puijk
Vastgoedrecht

Stanley Puijk rondde in 2012 de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk af aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie lag het accent op het algemeen verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Sinds 2014 is Stanley werkzaam bij VVH advocaten. Hij richt zich naast het algemeen verbintenissenrecht voornamelijk, op de vastgoedpraktijk, met de nadruk op financieringen en zekerheden.

Lees meer

spuijk@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75

Mr. Mirte Visser

Mirte Visser werkt sinds 2017 bij VVH Advocaten. Mirte heeft zich na haar beëdiging als advocaat gespecialiseerd in het vastgoedrecht, met een speciale focus op het huurrecht (zowel woon- als bedrijfsruimte). Mirte werkt voornamelijk voor particuliere beleggers met een omvangrijke vastgoedportefeuille. Mirte is vasthoudend en haar werkzaamheden kenmerken zich door een doel- en oplossingsgerichte aanpak.

Lees meer