nl
vanderlinden

Na een studie Rechten aan de Universiteit van Groningen werkte Koos van der Linden een paar jaar voor een groot landelijk accountantskantoor. Sinds 1999 is hij actief als advocaat. In 2004 studeerde Koos cum laude af aan de postdoctorale opleiding Onroerend Goed aan de Grotius Academie. Hij is lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen.

Koos zijn specialisatie is vastgoedrecht, algemeen verbintenissenrecht en procesrecht. Zijn cliënten zijn voornamelijk vastgoedondernemers, waaronder beleggers, aannemers en projectontwikkelaars. Hij is bedreven in het opstellen van (turn-key) koopcontracten, aannemingsovereenkomsten, samenwerkingscontracten en dergelijke. Zijn proceservaring leidt bovendien tot snel resultaat en tot oplossing van conflicten.

Koos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

kvdlinden@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​