nl
De nieuwe standaard
In onze visie is niets standaard. Geen enkel probleem is exact hetzelfde. Elke situatie is anders, denk alleen al aan de achtergronden van de betrokken partijen. Daarom geloven wij niet in standaard contracten, standaard dienstverlening of standaard oplossingen. Ieder probleem vraagt om een aanpak toegesneden op de betrokken partij en om een eigen oplossing.
Een andere manier van werken
VVH advocaten kijkt verder dan alleen het juridische. Als probleemoplossers doen we aan fact finding en leggen we bij voorkeur contact met de wederpartij. Op die manier krijgen we snel inzicht in achterliggende motieven. Zo scheiden we juridische zaken van emoties en zetten we de juiste koers voor u uit.
Snel resultaat
Tegenwoordig gaat alles snel. U wilt vooruit en wordt daarbij geconfronteerd met kansen en bedreigingen. Dan zit u niet te wachten op slepende juridische kwesties of theoretische adviezen. Dat juridische processen lang kunnen duren is een vast gegeven. Wij verdiepen ons daarom in uw bedrijfsvoering en helpen u rechtstreeks van A naar B. Dat bedoelen wij met snel resultaat.