nl
hagemans

Vacature student-stagiair VVH Advocaten

Ben jij een ambitieuze universitaire rechtenstudent? Dan biedt VVH Advocaten de mogelijkheid om twee maanden een studentstage te lopen.

Als student-stagiair zal je worden betrokken bij de behandeling van lopende dossiers van diverse advocaten. Je zal onderzoek doen naar jurisprudentie en literatuur, je assisteert bij het opstellen van brieven, overeenkomsten en processtukken en indien mogelijk woon je zittingen en besprekingen bij.

Wij richten ons voornamelijk op het vastgoedrecht, maar houden ons tevens bezig met andere rechtsgebieden zoals het ondernemingsrecht, insolventierecht, procesrecht en contractenrecht. Door onze ervaring en specialistische kennis kunnen wij cliƫnten zorgvuldig adviseren. VVH Advocaten is een klein kantoor met een informele werksfeer. VVH Advocaten is gevestigd op een fraaie locatie in Oud-Zuid te Amsterdam.

Een studentstage is mogelijk voor WO rechtenstudenten die zich in de afrondende fase van de bachelor bevinden of reeds gestart zijn met een master. Tijdens de stage ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Sollicitaties kunnen, voorzien van curriculum vitae per e-mail worden gericht aan mr. Koos van der Linden: info@vvhadvocaten.nl