nl
hagemans

Jurgen Hagemans studeerde Fiscaal Recht en Fiscale Advocatuur aan de Universiteit van Leiden en werd in 2000 beëdigd als advocaat. In 2008 rondde Jurgen de postdoctorale Onroerend Goed af aan de Grotius Academie. Hij is lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen.

Jurgen is specialist in vastgoedrecht, insolventierecht, algemeen verbintenissenrecht en procesrecht. Hij begeleidt vastgoedtransacties en adviseert over huurrecht, proces- en beslagrecht, executierecht en algemeen contractenrecht. Het accent ligt daarbij op het adviseren van en procederen namens institutionele beleggers, projectontwikkelaars, aannemers en makelaars. Ook heeft Jurgen vastgoedbeleggers en particulieren begeleid bij de afwikkeling van financieringen, geschillen over de aankoop en verbouwing  van woningen en het uitwinnen van garanties.

Jurgen wil het probleem van de cliënt op de meest optimale wijze oplossen, waarbij het voeren van een procedure niet altijd noodzakelijk hoeft te zijn. Door zich te verdiepen in de achterliggende oorzaken van een geschil kunnen vaak verrassende en daarmee snellere en betere oplossingen tot stand worden gebracht. Een (weder) partij die niet kan betalen vraagt immers een andere aanpak dan een partij die niet wil betalen. Jurgen is in de behandeling van zijn zaken vasthoudend en geldt als een enthousiast en succesvol procesadvocaat. Jurgen heeft in die hoedanigheid regelmatig zittingen bij de voorzieningenrechter (kort geding), de (kanton) rechtbank en het Gerechtshof.

jhagemans@vvhadvocaten.nl
Tel: +31 (0) 20 – 235 85 75​